AanNoordzee.nl


Westerduinweg 34 1753 KA Sint Maartenszee
0224563109 Klik om te bellen

Over AanNoordzee.nl

St.Maartenszee, een rustige badplaats in Noord Holland. Breed strand, direct aan de duinen en de (Noord)zee. Comfortabele 4 persoons bungalows / en ook 6-8 persoons vakantiehuizen in bungalowpark. Bezoek even onze eigen website www.AanNoordzee.nl.

Vakantiehuizen 6-8 personen Villa Veranda: Supergaaf ontwerp, uitgevoerd in hout in combinatie met zink. Gerieflijk ingericht in een eigentijdse trendy sfeer. De overdekte veranda maakt het mogelijk om vaak buiten te genieten van de frisse zeelucht! Tuin rondom met 2 privé parkeerplaatsen. Stelt u zich voor: lekker samen koken in de compleet ingerichte, gerieflijke eilandkeuken. Met een glaasje naar de overdekte veranda en daarna buiten eten aan de grote eettafel. Op het terras is ook een stopcontact. Gezellig om de haard in de zithoek. Op de grote smart tv mooie films kijken (streamen mogelijk)
Veel privacy voor alle gasten, door de 3 aparte slaapkamers en de 2 badkamers. De badkamer beneden heeft zowel een bad als een douche. Wifi gratis

Patio-bungalows 4 personen, met veel daglicht en privacy. Overzichtelijk en schoon! Het ruime patio-terras zorgt voor een optimaal binnen/buiten gevoel. De slimme schakelwijze van de bungalows biedt optimale vrijheid, ook op uw terras. De centraal verwarmde bungalows zijn met zorg ingericht voor vier personen en een kind tot 2 jaar. Uw tuin is omgeven door boomgroepen, gras en duintjes. Huisdieren zijn in enkele bungalows toegestaan (max.2). Zandbakken en speelhuisjes voor de kinderen zijn altijd in de buurt. De omgeving is autovrij. Auto’s worden op de nabijgelegen parkeerplaatsen geparkeerd. Optimale rust en veiligheid gewaarborgd!

De meeste bungalows zijn gerenoveerde patio-bungalows “de luxe”. Deze bungalows zijn onder architectuur gerenoveerd. Zowel de keuken als de badkamer zijn vergroot en geheel vernieuwd. Ook het interieur is aangepakt. De sfeer is rustgevend, warm en heeft een luxe uitstraling. De luxe-bungalows zijn fantastisch ingericht en zeer praktisch. Een aantal bungalows- de luxe zijn speciaal geschikt gemaakt voor gasten die hun hond willen meenemen. (omheind patio terras) 

Aan Noordzee grenst aan een netwerk van fietspaden. De zee en natuurreservaat ” Het Zwanenwater” zijn vlakbij. Ook het gezellige Callantsoog is goed bereikbaar (5 km). Fietsen langs de Hondsbossche Zeewering is een belevenis. Op een verhard pad langs de zee fietsen! Hier worden geregeld zeehondjes gesignaleerd.Vanuit Sint Maartenszee zijn talloze trips mogelijk. Onze website staat bol van de mogelijkheden. Heerlijk om daarna weer terug te komen op uw eigen plekje bij Aan Noordzee.

  What do you want to do ? New mailCopy

Foto's

AanNoordzee.nl in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Aan zee

Aangesloten bij

ACSI
ADAC
ANWB
Footzy
Recron

Voorzieningen op eigen terrein

Speeltuin
Tennisbaan

Onze locatie

AanNoordzee.nl


Westerduinweg 34 1753 KA Sint Maartenszee
0224563109 Klik om te bellen