Artikel afbeelding

Bijzonder overnachten; dit zijn de meeste unieke bungalows van Nederland!

Nederland kent veel mooie, schone bungalowparken in verschillende prijsklassen. Daarnaast zijn er ook bungalows in Nederland die te huur zijn en die eruit springen omdat ze iets unieks hebben. In dit artikelen zetten wij de 4 meest bijzondere overnachtingen in Nederland op een rij.

Slapen in een boomhut

Natuurlijk zijn er genoeg mogelijkheden waarbij je in het bos slaapt. Tussen de bomen, overal groen om je heen, een eigen plekje met dak boven je hoofd. Maar het kan veel bijzonderder, door een boomhut te reserveren! Wie heeft er nou vroeger geen boomhut gebouwd of er één gewild? Door het huren van een boomhut wordt die wens om op grote hoogte te slapen eindelijk werkelijkheid. Zie de wereld eens vanaf een andere hoogte, kijk recht in de takken en boomtoppen en wellicht heeft jouw boomhut zelfs een leuk extraatje zoals een glijbaan waarmee je snel naar beneden roetsjt.

Slapen in een strandhuisje

Na een fijne dag zwemmen en zandkastelen bouwen wil je eigenlijk niet naar huis. Met een strandhuisje hoeft dit ook niet. Houd dit fijne gevoel vast en verblijf op het strand. ’s Ochtends stap je je huisje uit en sta je direct weer met je voeten in het zand. Wat is er nou fijner als wakker worden door het geluid van de golven? Meer dan zon, zee en strand is niet nodig voor het ultieme vakantiegevoel.

Slapen op een boot

Of je nou echt vaart of stilligt, slapen op een boot is uniek. Het gevoel van het water zorgt voor een bijzondere beleving. Je kunt kiezen voor een boot in hartje Amsterdam, waarbij je direct in de buurt van de vele winkels bent. Ook kan je een reis plannen waarbij een overnachting op de boot inbegrepen is. In deze gevallen zijn er vaak veel dingen te doen aan boord; vermaak voor de kinderen, een bioscoop of een bepaalde act.

Slapen tussen wilde dieren

Houd je van een beetje spanning en sensatie? Is een dagje naar een dierenpark waarbij je oog in oog komt te staan met wilde dieren niet genoeg voor je? Kies dan eens voor een overnachting in een vakantiepark waarbij je tussen de wilde dieren slaapt. Er zijn verschillende huisjes in Nederland te vinden met uitzicht op dierenverblijven. Zeg nou eerlijk, uitzicht op een giraffe is een stuk bijzonderder dan uitzicht op een kale muur.

Op August 14, 2018