Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
 • Kampsweg 54
  6271 PD Gulpen
 • 0434503321
 • Website

Vakantiewoningen Pesakerdal

Kom en geniet van rust, ruimte en comfort, midden in het heuvelland, Zuid-Limburg.

Luxe grote, compleet en degelijk ingerichte 2-10 persoons vakantiewoningen, gelegen in het (met 5 sterren bekroonde) natuur- en stiltegebied "het Gulpdal" te Gulpen.

In het Pesakerdal en het Gulpdal treft U een uniek natuurlandschap aan, waar U kunt genieten van het meanderende beekje "de Gulp", schitterende vergezichten, holle wegen, hellingbossen en in welk landschap prachtige kastelen, vakwerkhuizen, watermolens liggen. Ook de voor het Limburgse landschap typische hoogstamfruitbomen, knotwilgen en meidoornheggen zult U al op ons eigen perceel ontdekken.

Vakantiewoningen Pesakerdal is zeer familiaal en kindvriendelijk ingesteld en voorziet U van alle faciliteiten vereist voor een aangenaam verblijf. Het is een rustige comfortabele en kindvriendelijke verblijfplaats, waar U tot rust kunt komen voor een vakantie op het platteland, een mooie rustige groene omgeving.

Kortom:
- rustig gelegen op het platteland, weiden met koeien, paarden en kippen rondom;
- gelegen in een uniek wandel- en fietsgebied (startpunt wandelroutes);

Inrichting van de woningen:
- ruime gezellige woonkamer met kabel-tv, radio, cd- en dvdspeler en zonodig telefoon;
- uitgebreid ingerichte open keuken met combimagnetron en grote koelkast;

- in 6-persoons woning 3 slaapkamers, waarvan een op de begane grond (ook badkamer met toilet+douche);
- in 10-persoons woning 4 of 5 slaapkamers, badkamer met douche+ligbad, allen gelegen op de verdieping;
- elke woning heeft een eigen terras (op het zuiden) met schitterend vergezicht over weilanden en op heuvels;

- gebruik van wasmachine en wasdroger mogelijk;
- huur door een grotere groep dan 10 personen is ook mogelijk;

op ons perceel:
- een grote recreatieruimte (200 m2) met pingpongtafel, tafelvoetbalspel, sjoelbak, dartspel, biljart en diverse kinderfietsjes;
- groot sportveld, grote speelweide en leuke speeltuin (en in de zomer worden zwembadjes opgezet);
- fietsverhuur van toerfietsen en mountainbikes;

In de directe omgeving (op loopafstand in centrum Gulpen):
- subtropisch zwembad Mosaqua, klimhal Rocca, restaurants en diverse leuke winkels in Gulpen;
- diverse wandel- en fietsroutes. Deze brengen U langs schitterende vergezichten en meanderende beekjes naar diverse leuke dorpjes met gezellige terrasjes, waar U de gastvrijheid van de mensen en de Zuid-Limburgse streek kunt proeven.

In de nabije omgeving, het Zuid-Limburgse heuvelland, zijn natuurlijk nog vele andere mogelijkheden om actief bezig te zijn. Er zijn ook vele bezienswaardigheden op allerlei gebied, zoals dierentuin Gaia te Kerkrade, kasteeltuinen Monde Verde te Landgraaf, de kastelen te Eijsden en Hoensbroek, het grote dagstrand "Oost-Maarland "te Eijsden, het drielandenpunt in Vaals of in Valkenburg aan de Geul onder andere het "Sprookjesbos", de rodel- en kabelbaan of het goedkoopste attractiepark "De Valkenier". Ook kunt U
vanuit Maastricht een tochtje met een boot maken, zelfs een dagtocht tot Luik in Belgiƫ is mogelijk. Het passeren van de sluis tijdens zo'n tochtje is zeker de moeite waard.

Als het weer even niet zo best zou zijn kan zowel klein als groot natuurlijk allereerst actief zijn in onze eigen recreatiezaal (hiervoor al genoemd), waar iedereen zich dan zeker zal kunnen vermaken. Maar U kunt dan ook op stap, bijvoorbeeld naar de grotten in Maastricht of de grotten in Valkenburg aan de Geul (steenkolenmijn, Fluwelengrot) en met kinderen kunt U ook de leuke grote overdekte speeltuin
"Kinderstad Heerlen" bezoeken. Natuurlijk kunt U ook altijd een bezoekje brengen aan de prachtige stad Maastricht, waar U zeker de Onze Lieve Vrouwekerk moet gaan bezoeken.
Maastricht is zeker ook een leuke stad om te winkelen. Iets heel anders wat nog mogelijk is: "Snowworld Landgraaf".

Wilt U nog meer informatie, afgestemd op Uw wensen, bel ons dan gerust: 043-4503321 of stuur een bericht naar ons emailadres. Ons emailadres vindt U op onze website.
Onze website is: www.pesakerdal.nl

Deze bungalow in het kort

Aangesloten bij

 • VeKaBo

Voorzieningen op eigen terrein

 • Fietsverhuur
 • Speelweide
 • overdekte recreatiezaal
 • Speeltuin
 • Voetbalveld

Omgeving (binnen 5 km)

 • Bij dorp
 • Tussen weiland