Breezand Beachhouses


Hopman de Rijklaan 2 . 4354 NS Vrouwenpolder
0118 - 59 3133 Klik om te bellen

Over Breezand Beachhouses

De mooiste en schoonste stranden van Nederland vind je aan de kust van Walcheren. Bij Vrouwenpolder is het strand breed, schoon, kindvriendelijk en veilig. Het Noordzeewater is helder en er is volop ruimte, wat dus behoorlijk privacy biedt voor uw huisje. De vijftien beachhouses staan los van elkaar met een tussenruimte van minimaal 3 tot 5 meter.

De slaapstrandhuisjes zien er aan de buitenkant stoer en robuust uit, Van binnen zijn ze comfortabel, functioneel en optimaal ingericht. Maar vooral ook sfeervol en gezellig. Kortom heerlijk relaxen en tot rust komen, je gaat het bijna jammer vinden dat je op het strand zoveel buiten bent !

Kinderen hebben er de tijd van hun leven en zelf zult u ervaren hoe relaxed dit vakantie vieren is. ’s Morgens wakker worden en lekker wandelen over het strand of een frisse duik in zee nemen waarna je geniet van een heerlijke ontbijtje . Broodjes zijn namelijk ondertussen aan de deur gebracht !

Na een hele dag in de zilte buitenlucht is het heerlijk loungen op het eigen beschutte bordes om daarna in slaap te vallen op de loungebank met op de achtergrond het rustgevende geluid van de golven.

Breezand Beachhouses in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Aan meer
Aan zee
Bij dorp
Op het strand!

Voorzieningen op eigen terrein

Fietsverhuur

Onze locatie

Breezand Beachhouses


Hopman de Rijklaan 2 . 4354 NS Vrouwenpolder
0118 - 59 3133 Klik om te bellen