Breezand Vakanties


zandbank 1 4354 NR Vrouwenpolder
0118 - 59 3133 Klik om te bellen

Over Breezand Vakanties

Breezand Vakanties

Opgaan in het échte eilandgevoel: één met de zee, de wind, de onwaarschijnlijk mooie Zeeuwse luchten…. Waar kan dat beter dan in een vakantiehuis direct aan zee?
De huisjes en villa’s van Breezand Vakanties liggen verscholen achter de stille duinen tussen Noordzee en het Veerse Meer. In heel Nederland is maar één zo’n plekje te vinden: bij Vrouwenpolder op Walcheren. Een unieke beleving…net als uw Breezand Vakantie zelf!

De schoonste stranden Kiezen tussen het kabbelende water van het Veerse Meer, of de rollende branding van de Noordzee? Waarom zou u? Met een Breezand vakantie kiest u voor allebei. Lekker het meer op met het hele gezin? Surfen, zwemmen, zeilen: u zegt het maar! Een frisse duik in zee? Of genieten van de rust in de duinen en de betoverende glinstering van de zee? Hoe uw ideale vakantie er ook uitziet, u staat altijd in een oogwenk aan het water.

En wat is een mooiere afsluiting van de dag dan na een kilometerslange strandwandeling heerlijk ‘thuis’ te komen in uw vakantiewoning op slechts enkele honderden meters van de vloedlijn…

Foto's

Breezand Vakanties Vrouwenpolder

Breezand Vakanties in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Aan meer
Aan zee
Bij dorp

Aangesloten bij

Horeca Nederland

Voorzieningen op eigen terrein

Fietsverhuur
Restaurant
Speeltuin
Tennisbaan

Onze locatie

Breezand Vakanties


zandbank 1 4354 NR Vrouwenpolder
0118 - 59 3133 Klik om te bellen