Buitenplaats Gerner


Haersolteweg 13/17 7722 SE Dalfsen
085 - 0160 190 Klik om te bellen

Over Buitenplaats Gerner

Buitenplaats Gerner is een rustig gelegen bungalowpark nabij het pittoreske dorpje Dalfsen, met comfortabele bungalows, die het gehele jaar door een grote aantrekkingskracht hebben op iedereen, die de schoonheid en rust van de natuur zoekt. Alle gasten kunnen gratis gebruik maken van het binnenzwembad op het park. Daarnaast zijn er sportfaciliteiten en een restaurant.

De bungalows (boshuizen) zijn allemaal vrijstaand en voorzien van een eigentijds interieur, dvd-speler, combi magnetron, TV en gratis internet. Kies bijvoorbeeld voor een knusse karakteristieke bedstee, bruisbad, vaatwasser en/of een open haard in uw vakantiewoning en geniet met volle teugen van een verblijf op Buitenplaats Gerner. De sfeervolle bungalows staan garant voor een comfortabel en zorgeloos verblijf en zijn de ideale uitvalbasis voor het ontdekken van de omgeving.

Voor mindervaliden biedt Buitenplaats Gerner de 4/ 5 persoons chalet miva aan. Deze woning is aangepast, ruim van opzet, gelegen aan het water en van alle gemakken voorzien. Naast de bungalows zijn er ook 19 luxe safaritenten met eigen sanitair en een groepsaccommodatie geschikt voor 25 gasten.

Omgeving
Het landschap rond Buitenplaats Gerner is een verleiding op zich. Ongerepte bossen, uitgestrekte heidevelden en karakteristieke oude boerderijtjes: Buitenplaats Gerner vormt een ideaal decor voor prachtige wandel- en fietstochten. Hanzesteden als Zwolle en Hattem liggen op fiets- en/of autoafstand.

Foto's

Speeltuin voor het receptiegebouw. Rustig gelegen in het groen.

Buitenplaats Gerner in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Bij dorp
In bos

Aangesloten bij

Recron

Voorzieningen op eigen terrein

Fietsverhuur
Overdekt zwembad
Recreatieprogramma
Restaurant
Snackbar
Speeltuin

Onze locatie

Buitenplaats Gerner


Haersolteweg 13/17 7722 SE Dalfsen
085 - 0160 190 Klik om te bellen