Bungalowpark Sollasi


Duinschooten 12 2211 ZC Noordwijkerhout
0252 374 460 Klik om te bellen

In de omgeving van bos, duin, strand en bollenveld
Ruim opgezette bungalows met voldoende privacy
Uw hond is welkom in de bungalows

Over Bungalowpark Sollasi

Het vakantiepark ligt in het hart van de Bollenstreek en grenst direct aan het Oosterduinse meer. Binnen 2.5 kilometer bevindt zich het strand van Langevelderslag en het prachtige natuurgebied ‘Hollands Duin’. Het park straalt rust uit en de ruim opgezette huisjes bieden voldoende privacy. Boek een stoere vakantiestudio voor 2 personen of kies voor een bungalow voor 4- of 6 personen. Bij ons in de bungalows is ook uw hond welkom! Het direct naastgelegen Oosterduinse meer is een uitstekende uitlaatplaats.

Rond het vakantiepark zijn er twee restaurants waar u terecht kunt voor een ontbijtje, een kop koffie, een lekkere lunch of smaakvol diner. MAMA is een heerlijk Italiaans restaurant en bevindt zich op het bungalowpark. Como & Co is gelegen op enkele minuten lopen. Geniet van prachtig uitzicht over het meer en de huisgemaakte appeltaart!

Voor jong en oud is er voldoende vermaak op en rondom het bungalowpark. Speel een potje pétanque op de jeu de boules baan. Voor de kleintjes zijn er diverse speeltuinen en veldjes om met een bal te spelen. Langs het naastgelegen meer liggen strandjes en grasvelden waar u fijn kunt zonnen of spelen. Ook kunt u hier goed vissen of met de hond wandelen. Bij Como & Co kunt u kajaks of roeiboten huren. In de directe omgeving vindt u prachtige fietsroutes langs kleine dorpjes en mooie tulpenvelden. Ook de bossen, duinen en het strand zijn binnen enkele minuten fietsen te bereiken.

Wilt u genieten van een omgeving met bos, duinen, strand en bollenvelden? Boek dan een huisje bij bungalowpark Sollasi in Noordwijkerhout.

Dichtbij zee, duin en bos. Een bungalow huren bij vakantiepark Sollasi staat gelijk aan optimaal genieten

Foto's

Receptie bungalowpark Sollasi

Bungalowpark Sollasi in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Aan meer
Aan zee
Bij bos
Bij dorp
Bij duinen
Bij recreatieplas
Bollenvelden

Aangesloten bij

Acsi
Anwb
Recron

Voorzieningen op eigen terrein

Fietsverhuur
Jeu-de-boules
Recreatieplas
Restaurant
Speeltuin
Supermarkt
Tennisbaan
Voetbalveld

Onze locatie

Bungalowpark Sollasi


Duinschooten 12 2211 ZC Noordwijkerhout
0252 374 460 Klik om te bellen