Bungalowverhuur De Riethorst


Riethorsterweg 10A 6586 AC Plasmolen
024 696 2370 Klik om te bellen

Ligging nabij bos, water, heide en heuvellandschap
Veel restaurants op loopafstand
Dicht bij Nijmegen en Duitsland

Over Bungalowverhuur De Riethorst

Bungalowpark De Riethorst is een kleinschalig familiepark in het dorpje Plasmolen. Alle faciliteiten voor recreatie, horeca en natuurbeleving bevinden zich op loopafstand. Het park met slechts 10 zespersoons bungalows bevindt zich op het meest noordelijke punt van Noord Limburg, vlak bij de gemeente Mook en Middelaar. Op ongeveer 15 kilometer liggen de gezellige plaatsen Groesbeek en Nijmegen.

Faciliteiten Bungalowpark De Riethorst
Bij Bungalowpark De Riethorst geniet u van verschillende watersporten. Behalve de watersport kent het gebied rondom Bungalowpark De Riethorst zeer goede mogelijkheden om te wandelen of fietsen. Bij de receptie kunt u terecht voor fietsenverhuur en aantrekkelijke wandel- en fietsroutes. Daarnaast zijn er op loopafstand een midgetgolf- en bowlingbaan en mogelijkheden tot golf. Naast het park ligt de camping Eldorado met een supermarktje voor uw dagelijkse inkopen.

Restaurants Bungalowpark De Riethorst
Op loopafstand van Bungalowpark De Riethorst bevinden zich een tiental sfeervolle restaurants met gezellige terrasjes. Geniet van een kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai!

Omgeving Bungalowpark De Riethorst
Bungalowpark de Riethorst biedt voor elk wat wils. Kom tot rust in de prachtige natuur op de Mookerheide of in de Maasduinen. De Mookerheide biedt een adembenemend uitzicht over het Maasdal, met aan de overkant het Brabantse land. Heeft u meer behoefte aan een actieve vrijetijdsbesteding? Span uzelf in tijdens een van de vele watersportmogelijkheden op de Mookerplas. Hier kunt u zwemmen, zeilen of surfen. Beleef urenlang winkelplezier in de nabijgelegen stad Nijmegen. Deze historische stad staat vol met prachtige gebouwen en monumenten. Wandel langs het stadhuis, De Waag op de Grote Markt, de voormalig gereformeerde kerk aan de Begijnenstraat en de moderne katholieke Dominicuskerk. Maak ook een uitstapje naar de Duitse steden Kleef of Goch.

Extra informatie
• U kunt op het park gebruik maken van Wifi.

Faciliteiten
• Huisdieren toegestaan
• Jeu de boulesbaan
• Nabij meer
• Tafeltennis
• Watersportmogelijkheden in omgeving
• Zwembad voor kinderen in omgeving
• Natuurzwemstrand in omgeving
• WiFi

Foto's

Bungalowverhuur De Riethorst in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Bij bos
Bij dorp
Bij heide
Bij recreatieplas
Bij vele restaurants
Dichtbij Nijmegen
Nabij bowlingbaan
Nabij midgetgolfbaan
Tussen weiland
Vele wandel- en fietsroutes

Aangesloten bij

Summio parcs
Vvv

Voorzieningen op eigen terrein

Eigen parkeerplaats
Jeu-de-boules
Tafeltennis
Voliere

Onze locatie

Bungalowverhuur De Riethorst


Riethorsterweg 10A 6586 AC Plasmolen
024 696 2370 Klik om te bellen