De Gouden Spar Bungalowpark


Duinweg 102 2204 AW Noordwijk
0252 372 771 Klik om te bellen

Over De Gouden Spar Bungalowpark

Aan de rand van de gezellige badplaats Noordwijk, op een beschutte plaats achter de uitgestrekte duingebieden vindt u bungalowpark "De Gouden Spar".
Door de mooie duinen loopt u in ca 15 minuten naar het Noordzeestrand. In deze fantastische omgeving vindt u uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden. Het vakantiepark is aangenaam rustig en autoluw.

Het bungalowpark is echt een familiepark. Ruim 60 jaar geleden gestart door de familie van der Meer. Gerard en Helma van der Meer hebben het park de afgelopen jaren steeds vernieuwd waardoor er een ruime keuze is aan diverse types aantrekkelijke bungalows. Met een klein speeltuintje voor de jongsten is het park uitermate geschikt voor gezinnen.

Alle bungalows beschikken over een wasmachine en vaatwasser en de meeste bungalows ook over een droger. Onze bungalows zijn vrijstaand en hebben een ruime tuin. Van het kleinste type: Den (55 m2) tot de grootste voor 10 personen: type Cypres XL (160 m2) is er genoeg keuze om te vertoeven. Opa en oma slapen in de XL op de begane grond met eigen badkamer en boven zijn er nog 4 slaapkamers en 2 badkamers te vinden in bungalow type Cypres XL.

In 5 minuutjes rijden bent u aan de mooie boulevard van Noordwijk met een ruime keuze aan restaurants en strandpaviljoens. Ook zijn er veel leuke winkeltjes (kleding en woonaccessoires) te vinden in de Hoofdstraat. Voor een dagtocht kunt u naar de nabij gelegen steden Den Haag, Amsterdam of Leiden. Ook een dagje Alkmaar of Gouda is aan te bevelen.

De familie van der Meer hoopt u graag te mogen verwelkomen!

Foto's

De Gouden Spar Bungalowpark in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Aan zee

Aangesloten bij

Recron

Voorzieningen op eigen terrein

(Air)trampoline
Broodjesservice
Eigen parkeerplaats
Fietsverhuur
Jeu-de-boules
Speeltuin
Tennisbaan

Onze locatie

De Gouden Spar Bungalowpark


Duinweg 102 2204 AW Noordwijk
0252 372 771 Klik om te bellen