De Roek Vakantiebungalows


Karweg 2 6731 BX Otterlo
0318591757 Klik om te bellen

Over De Roek Vakantiebungalows

Kleinschalig bungalowpark in de bossen bij Otterlo met 16 Finse bungalows en 2 boshuizen. In verschillende bungalows mag een huisdier mee.
Er is een leuke kinderboerderij waar kinderen kunnen meehelpen met voeren en een begeleid ritje op het paard kunnen maken. Verder vindt u op de Roek nog een leuke speeltuin en een gezellig terras waar van 10:00 tot 12:00 (maandag tm zaterdag) koffie en thee te verkrijgen is samen met huisgemaakt gebak. 

Ondernemen doen wij vanuit een duurzame visie.Op de Roek werken wij alleen met biologische artikelen. Het is namelijk onze missie om elke dag het milieu zo min mogelijk te belasten en sterker nog, een handje te helpen met ons bedrijf.

Ruimte en rust staan centraal, een heerlijk uniek verblijf voor vindt u bij ons. De Roek beschikt over 18 vrijstaande bungalows en heeft een gezellige kinderboerderij, speeltuin met waterpomp en terras. Gelegen aan de rand van Otterlo, midden in de prachtige Veluwse bossen. Leuk voor kinderen: een spannende speurtocht vanaf het park of een rondje op het paard. Als gast geniet u elke dag van het groen, de vogels en de gemoedelijke, vrije sfeer. Kom in ons Finse vakantiehuis of in een bosbungalow tot rust. Wij zien u graag binnenkort bij ons op de Roek!

Foto's

Finse bungalow

De Roek Vakantiebungalows in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Bij dorp
In bos

Aangesloten bij

Eceat
Vvv

Voorzieningen op eigen terrein

Eigen parkeerplaats
Kinderboerderij
Skelters
Speeltuin
Terras
Winkel met biologische producten

Onze locatie

De Roek Vakantiebungalows


Karweg 2 6731 BX Otterlo
0318591757 Klik om te bellen