De Roek Vakantiebungalows


Karweg 2 6731 BX Otterlo
0318591757 Klik om te bellen

Over De Roek Vakantiebungalows

Kleinschalig vakantieverblijf in de bossen bij Otterlo met 16 Finse bungalows, 2 boshuizen en 3 tiny houses. In verschillende bungalows mag een huisdier mee.
Er is een leuke kinderboerderij waar kinderen kunnen meehelpen met voeren en een begeleid ritje op het paard kunnen maken. Verder vindt u op de Roek nog een leuke speeltuin en een gezellig terras waar van 10:00 tot 12:00 (maandag tm zaterdag) koffie en thee te verkrijgen is samen met huisgemaakt gebak.

Ondernemen doen wij vanuit een duurzame visie. Op de Roek werken wij alleen met biologische artikelen. Het is namelijk onze missie om elke dag het milieu zo min mogelijk te belasten en sterker nog, een handje te helpen met ons bedrijf.

Kleinschalig en duurzaam
De Roek is een kleinschalig en duurzaam familiebedrijf gelegen in Otterlo. Die duurzaamheid proberen we in alle aspecten terug te laten komen. Ons linnengoed is van 100% biologisch katoen, energie wekken we op met 140 zonnepanelen en we drogen ons linnengoed op speciale droogrekken. Wij rijden elektrisch en op het terras gebruiken wij biologische producten en producten die we overigens ook in ons winkeltje in de receptie verkopen. Bij de inrichting van de huisjes maken we meest gebruik van meubels die een tweede kans verdienen. Duurzaam is ook de rust die we uit willen stralen, dit doen we o.a. ook met de schaarse verlichting. Bij ons kunt u de sterren nog zien!

Bungalows en tinyhouses gelegen in het bos
Op de Roek Vakantiebungalows kunt u elke dag genieten van al het moois die de natuur te bieden heeft. U slaapt in de bossen, heerlijk rustig en afgelegen. Veel gasten komen graag bij ons om even van de drukte weg te zijn. De huisjes variëren in grootte, uitstraling en voorzieningen. Onze vakantiebungalows liggen allemaal beschut in ons bos met een eigen terras en tuin, waarvan een aantal omheind en geschikt voor huisdieren. Veel bungalows zijn voorzien van vloerverwarming en een enkele zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Onze nieuwe tiny houses met knusse hoogslaper voor 2 personen zijn ook erg geliefd bij onze gasten.

Leuk voor kinderen: speurtochten op locatie
De Roek heeft zijn eigen unieke speurtocht: de Gloeiende Gerrit storytell. Aan de hand van een spannend verhaal en leuke vragen wandelt u vanaf De Roek door het natuurgebied de Zandingsheide. Bij terugkomst volgt de ontknoping met een beloning. Voor de kleintjes is er op De Roek zelf een leuke kabouterwandeling met leuke verhaaltjes en filmpjes.

Op vakantie met uw hond
Wilt u genieten van uw vakantie, maar dan wel mét huisdier? Dat kan ook! In een aantal bungalows zijn honden (en andere huisdieren) welkom! De bungalows hebben een omheinde tuin, waar u en uw huisdier samen kunnen genieten van de natuur. De natuurrijke omgeving is de perfecte uitvalbasis voor een heerlijke wandeling. U stapt zo vanuit uw bungalow het bos in.

Geschikt voor mindervaliden
In bungalow de Tortelduif kunt u sfeervol genieten van verschillende aanpassingen die u ondersteunen tijdens de vakantie. Deze sfeervolle en ruime accommodatie voor o.a. mindervalide beschikt over een grote badkamer met douche voorzien van douchestoel en beugels en een aangepast toilet met beugels. De ruime leefruimte is voorzien van een sfeervolle houtkachel. Alles is gelijkvloers zonder drempels en u kunt parkeren op uw eigen parkeerplaats gelijk naast de bungalow aan het bospad. Er zijn 2 vaste slaapkamers met box-springbedden en 1 slaapkamer met een hoog-laag bed. Deze ruimte met hoog-laag bed is doormiddel van een gordijn van de woonkamer te scheiden. De bungalow is gelegen op een unieke locatie in het bos rondom al het moois wat de natuur te bieden heeft.
Aanpassingen op een rijtje:
· Hoog-laagbed in slaapkamer 3
· Rolstoel toegankelijke douche met douchestoel met beugels
· Rolstoeltoegankelijk toilet met beugels
· Eigen parkeerplaats gelijk naast bungalow
· Gelijkvloers, geen drempels of trappen

Genoeg te doen tijdens uw verblijf
Kinderen kunnen op de Roek hun hart ophalen terwijl ze dieren aaien in de gezellige kinderboerderij of spelen in de speeltuin met zandbak, waterspeelplaats, glijbaan en fijne nest schommel.

Er scharrelen kippen rond en er zijn grappige kune kune varkens en geiten te bewonderen. In het knuffelhok kunnen kinderen even met cavia’s en konijnen op schoot zitten. Elke dag mogen kinderen helpen bij het dieren voeren, eieren zoeken, de geit melken of uitmesten. Zij kunnen dan ook een hulpboerdiploma halen. Een leerzame beleving. Wie dat wil en durft mag op ons paard Neil een begeleid rondje door de wei maken. Ons terras is open van maandag tm zaterdag van 10:00 – 12:00 uur. U kunt dan genieten van een lekker kopje koffie/thee en tegelijk zien hoe uw kind zich op de kinderboerderij vermaakt of in de speeltuin speelt.

De Roek, een kleinschalig en duurzaam vakantieverblijf met oog voor mens en dier. Rust en ruimte staan centraal, een heerlijk uniek verblijf vindt u bij ons.

Kleinschalig en duurzaam met oog voor mens, natuur en dier

Foto's

Finse bungalow

De Roek Vakantiebungalows in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Bij dorp
In bos

Aangesloten bij

Eceat
Vvv

Voorzieningen op eigen terrein

Eigen parkeerplaats
Kinderboerderij
Skelters
Speeltuin
Terras
Winkel met biologische producten

Onze locatie

De Roek Vakantiebungalows


Karweg 2 6731 BX Otterlo
0318591757 Klik om te bellen