Eureka Vakantiehuisjes


Heereweg 212 1873 GD Groet
0725091615 Klik om te bellen

Over Eureka Vakantiehuisjes

Lekker weg in Noord-Holland. De Eureka vakantiehuisjes liggen vlakbij: bos, polder, zee en het grootste witte strand van Nederland.

Eureka is een kleinschalig vakantiepark met 18 sfeervolle bungalows. Allemaal met een zonnig terras. De huisjes grenzen aan een grote groenstrook. Terwijl u van het zonnetje geniet kunnen de kinderen daar heerlijk spelen en u heeft er zicht op. Het park is landelijk gelegen maar op een steenworp afstand van het centrum van Groet.

Bij Eureka wordt veel aandacht besteed aan de huisjes. Ze hebben de zelfde indeling maar zijn uniek in aankleding en kleur. Ieder verblijf heeft hierdoor zijn eigen sfeer. Alle vakantiewoningen zijn voorzien van hal, douche en toilet, centrale verwarming, keuken met combi-magnetron, kamer met kabeltelevisie en twee slaapkamers. Gratis Wifi.

Eureka Vakantiehuisjes ligt aan de voet van de breedste en hoogste duinen van Nederland met meer dan 100 km aan verharde en onverharde fiets- en wandelpaden. Het centrum van Groet (gemeente Bergen N-H) ligt op 300 meter van het park.

Foto's

6-persoons huisje met 2 slaapkamers

Eureka Vakantiehuisjes in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Aan zee
Bij dorp

Aangesloten bij

Anwb
Recron

Onze locatie

Eureka Vakantiehuisjes


Heereweg 212 1873 GD Groet
0725091615 Klik om te bellen