Groepsaccommodatie Giethoorn


Binnenpad 49 8355 BR Giethoorn
0521 - 361332 Klik om te bellen

Over Groepsaccommodatie Giethoorn

Groepsaccommodatie Kraaiennest in Giethoorn is een luxe 12-persoons woning met een prachtige ligging op Vakantiepark Giethoorn. De groepsaccommodatie is gelegen op het ‘dak’ van de botenloods en is te bereiken via een trap. De woning zelf is gelijkvloers.  

Van april tot en met oktober maakt u gratis gebruik van een elektrische sloep, welke bij de huurprijs is inbegrepen! Zo ontdekt u het mooie dorp Giethoorn en de natuur via het water. 

Vakantiepark Giethoorn vindt u aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met onder andere een eetcafé met gezellige overdekte patio, het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben Wieden binnen handbereik hoeft u zich hier nooit te vervelen!

In de zomervakantie kan het erg druk zijn in Giethoorn, tijdens een verblijf in onze groepsaccommodatie merkt u hier niets van. U ervaart hier enkel rust en ruimte en kunt genieten van een heerlijke vakantie met familie, vrienden of collega's. De zomer is ook een perfecte gelegenheid om er lekker op uit te trekken met de elektrische sloep die ook deze periode tot uw beschikking wordt gesteld. Maak prachtige vaartochten over het meer het Bovenwijde, bezoek het populaire "zwemeilandje" in dit meer of gooi uw hengel uit om te genieten van een heerlijke visvakantie!

Ook fiets- en wandelliefhebbers kunnen eindeloze fietsroutes en wandelroutes beleven. Dankzij het nieuwe fietsknooppunten netwerk kunt u vrijwel de gehele regio ontdekken, met o.a. Blokzijl, Steenwijk, Vollenhove, Oldemarkt of wat denkt u van Nationaal Park de Weerribben? 

Bekijk de website voor meer informatie !

 

 

Foto's

Groepsaccommodatie Giethoorn in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Aan meer
Bij dorp
Tussen weiland

Voorzieningen op eigen terrein

Bootverhuur
Café
Fietsverhuur
Restaurant
Speeltuin

Onze locatie

Groepsaccommodatie Giethoorn


Binnenpad 49 8355 BR Giethoorn
0521 - 361332 Klik om te bellen