Recreatie Vakbeurs 2011


Recreatie Vakbeurs 29 november t/m 1 december 2011 Evenementen hal Gorinchem

Deze vakbeurs wordt dit jaar alweer voor de zevende keer georganiseerd. Ruim hondervijfenzeventig exposanten tonen in Evenementenhal Gorinchem hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Alles op het gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte wordt tijdens deze vakbeurs getoond. Van leveranciers van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Met de laagdrempeligheid onderscheidt Recreatie Vakbeurs Gorinchem zich van andere vakbeurzen.

 

Exposantenprofiel
Fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en dienstverlenende bedrijven werkzaam binnen verschillende specialismes in de recreatie branche; van leveranciers van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en chalets.
Bij deelname als exposant bieden wij u onze full-service-formule aan. Dit houdt dat u gebruik kunt maken van de uitnodigingsservice, kant en klare stand, hapje en drankje op de beursvloer en tevens onze gastvrijheid. Onze uitnodigingsservice houdt in dat u ongeveer 6 weken voorafgaand van de vakbeurs uw adressenlijst van al uw relaties aanleveren. Wij zorgen ervoor dat iedere relatie namens u als exposant wordt uitgenodigd. Maar dit is nog niet alles; een kant en klare stand staat voor u klaar met verlichting, vloerbedekking en frieslijst tevens kunt u 3 dagen heerlijk dineren in onze standhoudersrestaurant. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw eigen stand mee te nemen. Verschillende afmetingen zijn mogelijk daarover kunt u het beste contact opnemen met de beursorganisator.

reacreatieBezoekersprofiel
Beslissingsbevoegden uiteraard gemeten op midden- en hoogkader niveau bezoeken deze vakbeurs. De bezoekers zijn werkzaam in de volgende bedrijfstakken.
1. Vakantieparken
2. Campings
3. Dagattracties
4. Groepsaccommodaties
5. Sport
6. Overheid, gemeenten en onderwijs
7. Wellness & Health
8. Horeca

Heeft u ook belangstelling? Kijk voor meer informatie op http://www.evenementenhal.nl/gorinchem/beurzen/view/97/recreatie-vakbeurs

 

 


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via bungalow-info.nl