NMI Maaspark Boschmolenplas


Schutteheide 1 6097 HA Heel
0475571177 Klik om te bellen

Over NMI Maaspark Boschmolenplas

Maaspark Boschmolenplas is een ruim opgezet vakantiepark, uniek gelegen aan het water van de Maasplassen in Midden Limburg. Het park beschikt over een eigen jachthaven met een open vaarverbinding naar de Maas. Ideaal voor vaarplezier, duiken en vissen.

De omgeving nodigt u uit voor eindeloos recreatief plezier. Schitterende wandel- en fietstochten door het nabijgelegen Nationaal Park De Groote Peel en De Meinweg. Een bezoek aan het authentieke witte stadje Thorn. Shoppen in Roermond, Maastricht, Düsseldorf, Brussel of Luik. Vele themaparken en musea in de omgeving. Op het park vindt u naast de watersportfaciliteiten ook twee tennisbanen, een jeu de boules baan, fietsen- en skelterverhuur, sport- en speelveld en speeltoestellen. Lunchen en dineren kunt u op het park bij Brasserie Boschmolenplas.

Maaspark Boschmolenplas biedt een breed scala aan luxe recreatievilla’s.
Deze exclusieve en compleet ingerichte vakantiewoningen zijn, afhankelijk van het type, geschikt voor 2 tot en met 6 personen. Alle villa’s zijn comfortabel ingericht met luxueus meubilair, tuinmeubilair en voorzien van een complete inventaris. Tevens is bij iedere villa parkeergelegenheid voor één auto.

Maaspark Boschmolenplas is uitermate geschikt voor 50-plussers, maar ook jonge gezinnen en opa en oma met de kleinkinderen zijn natuurlijk van harte welkom.

Op Maaspark Boschmolenplas is het alle dagen recreëren zonder zorgen. U zult versteld staan van de rust, ruimte, natuur, luxe en de prachtige omgeving.

NMI Maaspark Boschmolenplas in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Aan meer

Aangesloten bij

Recron

Voorzieningen op eigen terrein

Bootverhuur
Fietsverhuur
Jeu-de-boules
Restaurant
Speeltuin
Tennisbaan
Voetbalveld

Onze locatie

NMI Maaspark Boschmolenplas


Schutteheide 1 6097 HA Heel
0475571177 Klik om te bellen