Vakantiechalet Zeeland


Gapingseweg 5 4353 JB Serooskerke walcheren

Over Vakantiechalet Zeeland

Het luxe privé-chalet staat op chaletpark het Olmenduin te Serooskerke, midden in het Zeeuwse landschap. Hier kunt u 365 dagen per jaar genieten van alle rust, luxe en comfort welke het chalet en het park te bieden hebben! Het privé-chalet biedt plaats aan maximaal 6 personen.

Vanuit het chalet bent u binnen 4 minuten aan de kust. Om het u nog makkelijker te maken krijgt u de gehele periode dat u het chalet huurt een speciale strandparkeerkaart. Met deze parkeerkaart kunt u op (bijna) alle stranden kosteloos uw auto parkeren. Naast het chalet zelf heeft u een eigen privé parkeerplaats op eigen grond.

Omdat het chalet centraal gelegen is op het eiland Walcheren bent u binnen 10 minuten in plaatsen zoals Domburg, Veere, Middelburg, Vlissingen etc. Ideaal als u Walcheren wilt verkennen en genieten van al het goede en moois dat Zeeland te bieden heeft.

Het privé-chalet is geïnspireerd op de Zeeuwse zwart gepotdekselde woningen in boerenstijl en staat op zo’n 350 m2 grond. Vanuit de dubbel openslaande deuren loopt u zo op het grote terras. Het terras biedt u de gehele dag zon, daar deze gelegen is op het zuidwesten. Uiteraard is het chalet voorzien van alle luxe en hedendaags comfort. Zo heeft het chalet een riante badkamer, zeer luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur zoals (hetelucht)oven, grill, magnetron, vaatwasser etc. De woonkamer is o.a. voorzien van een LCD tv-scherm, dvd-speler, comfortabele hoekbank welke uitkijkt op het terras.

In het chalet zijn er drie slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een “kingsize” tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden en de derde slaapkamer is tevens voorzien van twee eenpersoonsbedden in kajuitopstelling.

Meer informatie is te vinden op onze website.

Foto's

Woonkamer van het Luxe Chalet

Vakantiechalet Zeeland in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Aan zee
Bij dorp
Bij stad
In bos

Aangesloten bij

Recron

Voorzieningen op eigen terrein

Buitenbad
Café
Jeu-de-boules
Recreatieprogramma
Restaurant
Snackbar
Speeltuin
Voetbalveld

Onze locatie

Vakantiechalet Zeeland


Gapingseweg 5 4353 JB Serooskerke walcheren