Vakantiepark Dennenoord


Grensweg 106 1791 NK Den Burg
0222312423 Klik om te bellen

Over Vakantiepark Dennenoord

Wat is Vakantiepark Dennenoord?
Welkom bij Vakantiepark Dennenoord. De ideale plek voor jouw vakantie op Texel! Ons vakantiepark is van oudsher een familiebedrijf, wij zijn al de derde generatie die het vakantiepark in handen heeft. Vakantiepark Dennenoord is centraal gelegen op Texel, midden in een bos en op slechts vier kilometer van het strand. Dicht bij het park vind je ook de gezellige plaatsjes Den Burg en De Koog. Wat je ook wilt doen tijdens je vakantie, er zijn genoeg mogelijkheden in en rondom ons park!

Waarvoor kun je bij ons terecht?
Bij Vakantiepark Dennenoord verhuren we 4 en 6 persoons stacaravans, bungalows, lodges en chalets. Het park is voorzien van diverse voorzieningen, zoals een restaurant, supermarkt, wasserette, midgetgolfbaan, binnenspeeltuinen, vier buitenspeeltuinen en fietsverhuur. Ook kun je in het hele park gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Je kunt het hele jaar door verblijven in ons vakantiepark. Elk jaargetijde heeft zijn charme. In het voorjaar kun je heerlijk wandelen, fietsen en het strand bezoeken. In het najaar zijn er ook genoeg activiteiten in de buurt, bezoek bijvoorbeeld één van de musea of galerijen. In de zomerperiode verhuren wij enkele kampeerplaatsen op ons park. Hier kun je kamperen met jouw caravan, camper of tent. Huisdieren zijn bij ons ook van harte welkom!

Waarom kies je voor Vakantiepark Dennenoord?
Vakantiepark Dennenoord is gelegen in het hart van Texel, aan de rand van het dennen- en loofbos en dicht bij een prachtig zandstrand. Of je nou houdt van boswandelingen of liever een terrasje pakt in het gezellige Den Burg of De Koog, er is altijd wat te doen in de buurt van ons park.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je direct een reservering maken? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op!

Foto's

Lodge

Vakantiepark Dennenoord in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Aan zee
Bij bos
Bij duinen
In bos

Aangesloten bij

Recron

Voorzieningen op eigen terrein

Basketbalveld
Binnen speeltuin
Fietsverhuur
Midgetgolf
Midgetgolfbaan
Recreatieprogramma
Restaurant
Snackbar
Speeltuin
Supermarkt
Voetbalveld

Onze locatie

Vakantiepark Dennenoord


Grensweg 106 1791 NK Den Burg
0222312423 Klik om te bellen