Vakantiepark Witterzomer


Witterzomer 7 9405 VE Assen
0592-393535 Klik om te bellen

Over Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark WITTERZOMER

Middenin de Drentse bossen vindt u Vakantiepark WITTERZOMER: een vakantiepark waar veel te beleven valt voor jong en oud! U kunt op WITTERZOMER heerlijk kamperen op onze gezellige camping. Er zijn luxe Vakantiehuizen met veel privacy. En voor wie er even tussen uit wil met een groter gezelschap hebben wij diverse groepsaccommodaties. Geniet van onze unieke Hotelkamers, midden in het bos bijkomen van uw wandeling of fietstocht. Ook zijn er eenvoudige Trekkershutten voor even back to basic. Wat dacht u van kamperen in een tent die al voor u klaar staat bij aankomst? Onze Huurtent is ideaal voor een leuke vakantie. Ook zijn er verschillende Chalets te huur en te koop.

Heeft u uw eigen tent of caravan? Ook dan kunt u altijd terecht. Wij hebben het gehele jaar gegarandeerd een plekje vrij! 

Oeroude hunebedden, prachtige heidevelden en mooie bossen met vennetjes. De rust en gastvrijheid zijn – in tegenstelling tot vele andere plekken in Nederland – in Drenthe bewaard gebleven.

In 2019 openen we een geheel nieuwe indoorfaciliteit op het park. Een toevoeging op ons reeds uitgebreide aanbod in faciliteiten, vermaak voor joung en oud en hét alternatief bij minder mooi weer. Het wordt een unieke, speciaal voor Witterzomer ontworpen speeltuin voor de leeftijden van 0 tot ca. 14 jaar, waarbij buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. In de kelder worden 4 bowlingbanen gerealiseerd. Jong of oud, sportief of niet; bowlen is voor iederen en daarom zeer geschikt voor uitjes met grootouders, ouders en/of kleinkinderen. Naast de algemene ruimte komt er ook een groepsruimte welke gehuurd kan worden voor een familiedag, verjaardag etc. 

Foto's

Recreatievijver

Vakantiepark Witterzomer in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Aan meer
Bij dorp
Bij stad
In bos
Tussen weiland

Aangesloten bij

Anwb
Recron

Voorzieningen op eigen terrein

Basketbalveld
Broodjesservice
Buitenbad
Fietsverhuur
Golfbaan
Jeu-de-boules
Recreatieplas
Recreatieprogramma
Restaurant
Rijpaarden verhuur
Skelters
Snackbar
Speeltuin
Supermarkt
Tennisbaan
Verwarmd buitenbad
Visvijver
Voetbalveld

Onze locatie

Vakantiepark Witterzomer


Witterzomer 7 9405 VE Assen
0592-393535 Klik om te bellen