Villapark de Weerriben


Binnenweg 12 8378 JJ Paasloo
0561-451414 Klik om te bellen

Over Villapark de Weerriben

Genieten van een heerlijke vakantie in rietgedekte bungalows van bungalowpark de Weerribben in Paasloo, Overijssel

In het Overijsselse Paasloo, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt een kleinschalig vakantiepark: Villapark de Weerribben. Op het park bevinden zich 4-, 6-, 8-persoons vakantiewoningen. Kenmerkend voor deze woningen zijn de rietgedekte daken en royale tuinen. Verscheidene vakantiehuizen liggen aan het water van de visvijvers, waardoor u de mogelijkheid heeft om vanaf de steiger uw hengel uit te gooien. Verder beschikken de bungalows over een vaatwasser, wasmachine & gratis WiFi.

Op het park zijn diverse faciliteiten aanwezig: restaurant met snackbar en broodjesservice, padelbaan, overdekt zwembad, visvijvers, fietsverhuur, skelterverhuur, kinderanimatie in de vakanties en een dierenweide.

Niet alleen op het vakantiepark, maar ook in de omgeving kunt u zich goed vermaken. Ga er gezellig op uit en ga de omgeving ontdekken per fiets of ter voet. Wilt u helemaal passend de omgeving gaan ontdekken? Huur dan een fluisterboot en vaar door het prachtige natuurgebied De Weerribben.

Voor de actieve en sportieve gasten is een middag klimmen in het klimbos zeker ook een aanrader. Grenzend aan het vakantiepark ligt het Klimbos Avontuurlijk Paasloo, een klimpark met 4 uitdagende parcours, voor zowel de beginnende als gevorderde klimmer.


Voor meer informatie stuur ons een mail: info@weeribben.nl of bezoek onze website en bekijk de actuele aanbiedingen: www.weerribben.com

Foto's

Villapark de Weerriben in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Bij dorp
In bos
Tussen weiland
Veengebied dus waterrijk

Voorzieningen op eigen terrein

Broodjesservice
Fietsverhuur
Kinderboerderij
Overdekt zwembad
Recreatieprogramma
Restaurant
Snackbar
Speeltuin
Tennisbaan
Visvijver

Onze locatie

Villapark de Weerriben


Binnenweg 12 8378 JJ Paasloo
0561-451414 Klik om te bellen