Waterpark Belterwiede


Veneweg 193 7946 LP Wanneperveen
0522 – 28 18 28 Klik om te bellen

Over Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede: genieten van een vakantie aan én op het water van het meer de Belterwijde

Waterpark Belterwiede bevindt zich in het kleine dorp Wanneperveen, aan de rand van Nationaal Park De Wieden en 5 kilometer gelegen van het Hollands Venetië: Giethoorn.

Alle 4-, 6- en 10-persoons vakantiehuizen bevinden zich op drie kleine schiereilanden aan het water van het meer. Elke woning heeft een eigen aanlegsteiger: wat mogelijkheden biedt om te vissen maar ook om uw (eigen) boot aan te leggen of een verfrissende duik te nemen. Doordat het park gelegen ligt aan het meer kunt u varend alle kanten op. Neem een kijkje in het beroemde waterdorp: Giethoorn of ga de prachtige natuur van de Wieden ontdekken, maak een tussenstop bij een van de vele restaurantjes en cafétjes aan het water of sla een hengeltje uit. Een perfecte vakantie voor de waterliefhebber!

Alle woningen beschikken naast een eigen aanlegsteiger ook over twee parkeerplaatsen, tuin, vaatwasser, wasmachine en badkamer(s). Elk vakantiehuis beschikt over een verschillend interieur, zo kiest u een woning die bij u en uw gezelschap past!

Het vakantiepark beschikt over een aantal huisdiervriendelijke villa’s, zodat ook je huisdier kan genieten van een heerlijke vakantie.

Op het park bevindt zich een receptie waar u onder andere terecht kunt voor fietsverhuur, wandel- en fietsroutes en informatie voor een dagje uit. Ook is er een restaurant met cafetaria en broodjesservice aanwezig op het park. Voor bootverhuur hoeft u ook niet ver te zoeken, dit bevindt zich naast Waterpark Belterwiede.

Voor meer informatie stuur ons een email: info@parkbelterwiede.nl of bezoek onze website en bekijk de actuele aanbiedingen: www.parkbelterwiede.com

Foto's

Waterpark Belterwiede in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Aan meer
Bij dorp
Tussen weiland

Voorzieningen op eigen terrein

Bootverhuur
Broodjesservice
Eigen parkeerplaats
Fietsverhuur
Restaurant
Snackbar

Onze locatie

Waterpark Belterwiede


Veneweg 193 7946 LP Wanneperveen
0522 – 28 18 28 Klik om te bellen