Wijdland Bungalowpark


Westdijk 36 - 6 3752 AE Bunschoten Spakenburg
06-21588799 Klik om te bellen

Over Wijdland Bungalowpark

Uw bungalow direkt in de Jachthaven van Bunschoten

Bungalowpark Wijdland is een schitterend, in 2006 nieuw gebouwd vakantiepark, en is aan het water  gelegen. De luxe vrijstaande vakantiehuizen bevinden zich direct bij de jachthaven. Geniet van een ontspannen verblijf en proef de authentieke sfeer in het gezellige oude havenstadje Bunschoten-Spakenburg. Een vakantie in een bungalow op Wijdland geeft u rust, ruimte en veel natuur. Maar door de centrale ligging is Park Wijdland ook zeer geschikt om uitstapjes te maken en zo heel Nederland te ontdekken. Maak een wandeling door de open heidegebieden van het Gooi of ga genieten van Natuurpark De Hoge Veluwe dat praktisch om de hoek ligt. Breng een bezoek aan de oude steden Amersfoort en Utrecht. Vergeet vooral niet onze hoofdstad Amsterdam waar altijd van alles te doen is. Alle dagen van de week.

Het bungalowpark is direct aan het water gelegen. Vanuit het vakantiehuis kunt u met uw eigen boot op het Eemmeer varen, waar veel water- en strandrecreatie plaatsvindt. Het vakantiepark ligt bij een jachthaven, waar zeilboten en fietsen te huur worden aangeboden. Bovendien is hier een trailerhelling voor uw boot aanwezig. En na een actieve dag op het water kunt u op het strand of uw terras genieten van een borrel of picknick. Voor de kinderen is een speeltuintje aanwezig. Het strand en de speeltuin   

bevinden zich op 100 meter lopen en buiten het park.

Park Wijdland is aan het Eemmeer gelegen. Hier kunt u vissen, zwemmen en als u een boot heeft of huurt richting het Gooimeer of Nijkerkernauw varen. Ook windsurfen wordt hier veel gedaan. De directe omgeving biedt echter veel meer dan watersport alleen. Het karakteristieke centrum van het 

authentieke

 visserstadje Bunschoten-Spakenburg is via de boulevard op loopafstand van het vakantiepark gelegen. Breng hier een bezoek aan de oude Botterhaven, het klederdracht- en visserijmuseum of reserveer een ontspannende rondvaart. In het  oude centrum wordt nog traditionele klederdracht gedragen. Op nog geen 3 km afstand is overdekt zwembad De Duker gelegen. Op 23 km afstand bevindt zich Naarden, een van de best bewaarde vestingsteden van Europa. Liefhebbers van cultuur en natuur kunnen terecht in het Gooi, een landstreek met gezellige dorpen en schitterende open heidegebieden. Voor een dagje winkelen of een avondje uit kunt u terecht in de steden Amersfoort op circa 8 km, Utrecht op circa 20 km. Ook Amsterdam, op 35 km, met zijn nachtleven en winkels die iedere dag open zijn, de vele musea, theaters en muziekpodia mag u niet vergeten te bezoeken. 

Ontdek de polder en de karakteristieke dorpjes, waaronder Spakenburg, Nijkerk of de stad Amersfoort per fiets. Ook de combinatie van zelf fietsen en meevaren op de fietsboot biedt mogelijkheden om een grotere tocht te maken door de regio Eemland of het Gooi, zonder extra inspanning. Uiteraard kunt u ook per auto veel bekijken. Ook Golf is een sport die u in de regio veel kunt beoefenen. Binnen een straal van 25 km  liggen er 20 Golfbanen op u te wachten.

Foto's

Uw bungalow aan het water

Wijdland Bungalowpark in het kort

Omgeving (binnen 5 km)

Aan meer
Bij dorp
Bij recreatieplas
Tussen weiland

Aangesloten bij

Novasol

Voorzieningen op eigen terrein

Bootverhuur
Broodjesservice
Eigen parkeerplaats
Fietsverhuur
Recreatieplas
Restaurant
Speelweide

Onze locatie

Wijdland Bungalowpark


Westdijk 36 - 6 3752 AE Bunschoten Spakenburg
06-21588799 Klik om te bellen